ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

Tsuki Shape Blow Dry Spray 190ml

28,70

Out of stock

Σπρέι στεγνώματος και primer που ενεργοποιείται με τη θερμότητα

Out of stock

EAN: 3474636876846 Κωδικός προϊόντος: 3474636876846 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Περιγραφή

Σπρέι στεγνώματος και primer που ενεργοποιείται με τη θερμότητα δίνοντας σχήμα στα μαλλιά. Χρησιμοποιήστε το στην αρχή του styling για ένα φυσικό εύκαμπτο αποτέλεσμα στα μαλλιά σας με τέλειο στέγνωμα και σχήμα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το TSUKI SHAPE HEAT-ACTIVATED BLOW DRY SPRAY: Ψεκάστε πλούσια σε νωπά μαλλιά, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.

Επιπλέον πληροφορίες

Αποτέλεσμα

Εύκολο Χτένισμα

ml

190

Τύπος Προϊόντος

Primer

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα