banner 1

Σταμάτης Καραΐσκος

Όλα ξεκίνησαν πριν από 22 περίπου χρόνια, όταν ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η συνέχεια εξελίχθηκε με τον πλέον φυσικό τρόπο για έναν άνθρωπο που έχει ταχθεί στο πλευρό της ομορφιάς. Λονδίνο, Παρίσι, editorials σε μεγάλα περιοδικά μόδας, πασαρέλες, συνεργασίες με κορυφαία ονόματα, διακρίσεις σε διαγωνισμούς, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ελληνικής Haute Coiffure Francaise και Ambassador της Kerastase στην Ελλάδα!

«Η φροντίδα των μαλλιών είναι μια ιεροτελεστία. Προϋποθέτει αφιέρωση, προσοχή, γνώση και τέχνη. Η μύηση στα μυστικά της ομορφιάς και λάμψης των μαλλιών μέσα από τη φροντίδα της υγείας τους είναι αυτό που πραγματικά προσφέρουμε στο Sadhu Hair», τονίζει, μεταξύ άλλων, προτού αναμετρηθεί επιτυχώς με την επόμενη κομμωτική του πρόκληση.

Σταμάτης Καραΐσκος
team3

Αντρέας Χαμλίδης

Το δεξί χέρι του Σταμάτη Καραΐσκου, σπούδασε κομμωτική στην Ελλάδα (Misel Group) και διεύρυνε τις γνώσεις του στο Λονδίνο (Toni & Guy και Vidal Sassoon). Όλη αυτή η έντονη δραστηριότητα τον γέμισε με γνώση και εμπειρία για τα μυστικά τις περιποίησης των μαλλιών, τα οποία προσφέρει απλόχερα σε καθημερινή βάση στους πελάτες μας. Συνεχώς ενημερωμένος για τις τελευταίες τάσεις, καλύπτει με επιτυχία και τα πιο απαιτητικά γούστα, πάντα μέσα από το πρίσμα του επαγγελματία.

Η ομάδα

Η εκπαίδευση της ομάδας βασίζεται στην φιλοσοφία και το όραμα του Σταμάτη Καραίσκου: την προσφορά υψηλών υπηρεσιών, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών μας και δίνοντας βάση στην υγεία, στην ομορφιά και στην λάμψη των μαλλιών τους.

Μία από τις προτεραιότητές μας είναι να αποτελεί το κομμωτήριό μας ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον για τους πελάτες μας, αλλά και για τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ. Η αγάπη για την κομμωτική τέχνη, η τεχνογνωσία, η εμπειρία και ο επαγγελματισμός είναι τα χαρακτηριστικά που κάνoυν το κομμωτήριό μας να ξεχωρίζει και το σταθερό και όλο αυξανόμενο πελατολόγιό μας να μας εμπιστεύεται.

Η επαγγελματική μας κατάρτιση προέρχεται από την επιθυμία μας για εξέλιξη. Παρακολουθούμε συνεχώς σεμινάρια για να διευρύνουμε τις γνώσεις μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Vidal Sassoon, Toni & Guy και Patrick Cameron, μεταξύ άλλων) και επιπλέον η ομάδα μας συμμετέχει σε fashion shows, σε φωτογραφίσεις περιοδικών και πολλά άλλα καλλιτεχνικά projects. Όλα με στόχο την συνεχή μας βελτίωση. Μία διαδικασία διά βίου μάθησης που δεν τελειώνει ποτέ.

sadhu hair team piraias
sadhu hair 3

Concept

Όλη αυτή η πολύχρονη αγάπη για την κομμωτική τέχνη, την ομορφιά και την υψηλή αισθητική οδήγησε στη δημιουργία ενός πρότυπου για τα ελληνικά δεδομένα e-shop, το οποίο φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ο έμπιστος σύμβουλος κάθε γυναίκας, που επιλέγει την καλύτερη λύση για την υγεία και την άψογη εμφάνιση των μαλλιών της.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας μας είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας κι όχι μόνο καλλιτεχνικής σκηνής, συνοδεύοντάς τα σε shows, fashion walks, editorials, καλλιτεχνικά projects, φωτογραφίσεις, θεατρικές σκηνές αλλά και στην καθημερινότητά τους.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι γίνεται συνεχώς τεστάρισμα των προϊόντων τόσο στο Styling όσο και στο Hair Care για το αποτέλεσμα που μας υπόσχονται, ενώ πολλές φορές και οι ίδιες οι εταιρείες, πριν από το λανσάρισμα, ζητάνε τη δική μας επαγγελματική άποψη.

Αυτός είναι και ο λόγος που προτιμάμε να χρησιμοποιούμε ορισμένες μόνο μάρκες στο κατάστημά μας, τις οποίες επιλέγουμε ύστερα από προσεκτική έρευνα και μελέτη και ανταποκρίνονται αυστηρά στα υψηλά στάνταρ που έχουμε θέσει.

Σήμερα λοιπόν, ήρθε η στιγμή, η εμπειρία μας αυτή σε συνθήκες επαγγελματικών απαιτήσεων να φτάσει σε όλες εσάς, που αναζητάτε πάντα το καλύτερο μέσα από ένα πρότυπο e-shop, φιλικό προς το χρήστη.

Αυστηρά επιλεγμένες μάρκες με σχολαστικά ελεγμένα συστατικά -που εγγυώνται την υγεία των μαλλιών σας- συγκεντρώνονται για πρώτη φορά μαζί κάτω από την ίδια διαδικτυακή στέγη, στοχεύοντας να φέρουν σε επαφή κορυφαία προϊόντα με απαιτητικά γούστα.

Ένα κατάστημα χωρίς φυσικά σύνορα αλλά με γνήσιο ενδιαφέρον για την εξωτερική σας λάμψη, που οφείλει να σέβεται πάντα την εσωτερική σας ακτινοβολία και την υγεία των μαλλιών σας.

Καλωσορίσατε στο sadhu-hair.com!

Το κομμωτήριο

Βρισκόμαστε στην
Ακτή Κουντουριώτου & Ουίλσωνος 29, στον Πειραιά.

Εδώ σου προσφέρουμε μια μεγάλη επιλογή
από τα διαθέσιμα προϊόντα που θα βρεις στο sadhu-hair.com,
ενώ οι επαγγελματίες σύμβουλοι ομορφιάς σε περιμένουν,
για να σου δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα
γύρω από την ομορφιά και τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Υπηρεσίες

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΛΟΥΣΙΜΟ:

Στο SadhuHair ξέρουμε πως η ομορφιά των μαλλιών σχετίζεται άμεσα με την υγεία των μαλλιών και σκοπός μας είναι να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα λαμβάνοντας υπόψη τον κάθε τύπο μαλλιών.Για να επιτευχθεί αυτό χρησιμοποιούμε μία σειρά από μεθόδους, όπως την σωστή διάγνωση την χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας, αλλά και εξατομικευμένες θεραπείες ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.

Επιπλέον παρέχουμε θεραπείες αναζωογόνησης χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα εργαλεία, όπως το Clarisonic μαλλιών, που βασίζεται στην τεχνολογία ηχητικών κυμάτων και πετυχαίνει 6 φόρες καλύτερο καθαρισμό από το λούσιμο με τα χέρια. Επίσης, χρησιμοποιούμε και το Micronizer, το οποίο αντιμετωπίζει άμεσα προβλήματα που έχουν να κάνουν με το τριχωτό της κεφαλής όπως: τριχόπτωση, πιτυρίδα, ξηροδερμία και λιπαρότητα.

Εντός του κομμωτηρίου μας, μπορείτε επίσης να απολαύσετε μια premium περιποίηση μαλλιών, που θα τονώσει την υγεία των μαλλιών σας και θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας. Σας περιμένουμε να γνωρίσετε όλα τα φυσικά συστατικά που έχουν κατακτήσει τη ShuUemura, ένα παγκόσμιο brand αισθητικής.

Όλη η φιλοσοφία της ShuUemura,, έχοντας τις ρίζες της στην μακρινή Ασία και έχοντας κατακτήσει όλο τον κόσμο της ομορφιάς, αποτελεί το ιδανικό δώρο για τον εαυτό σας.

Δεν έχετε παρά να αφεθείτε στις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, να συναντήστε το λευκό τριαντάφυλλο και τον ιερό λωτό και να απολαύστε μια εμπειρία DepseaWater, ενώ η επιδερμίδα σας θα ενυδατώνεται και θα αποκτά μηχανισμό προστασίας από τις εξωτερικές επιθέσεις.

STYLING

Στο SadhuHair το styling των μαλλιών είναι μία από τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουμε. Η ομάδα μας, συνεχώς ενημερωμένη σε ό,τι αφορά τις τάσεις της κάθε εποχής, εκπαιδεύεται και μορφώνεται αδιάκοπα με στόχο τη βελτίωση κάθε τεχνικής που απαιτείται ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η επιλογή του team μας από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και στυλίστες μόδας, αποτελεί αδιαμφισβήτητη απόδειξη αυτής της συνεχούς βελτίωσης. Πέραν από τις τελευταίες τάσεις της μόδας και σε συνδυασμό με τις προτάσεις μας για κούρεμα και το χρώμα, είμαστε σε θέση να προτείνουμε το λεγόμενο «Ηow Τo» ώστε να μπορείτε να το υποστηρίζετε και μόνη σας στο σπίτι.

ΧΡΩΜΑ

Όλες οι τεχνικές χρώματος επιτυγχάνονται με τα καλύτερα προϊόντα. Χρησιμοποιούμε ό,τι πιο premium κυκλοφορεί στην αγορά όσον αναφορά την απόδοση του χρώματος για την περιποίηση των μαλλιών. Στο SadhuHair προσφέρουμε τεχνικές freepainting, τα διάσημα babyhighlights και balayas, με καινούργιες φόρμουλες καλλυντικής περιποίησης για έξτρα λάμψη, αναζωογόνηση και χτίσιμο των δεσμών της τρίχας.

ΚΟΥΡΕΜΑ

Στο Sadhu Hair εκτός από τις κλασικές γραμμές κουρέματος προσφέρουμε τεχνικές freecutting. Mε soft τεχνικές κομπλιμεντάρουμε το χαλαρό στυλ στα μαλλιά σας, ακριβώς όπως προτάσσει η εποχή. Όλες οι προαναφερθείσες τεχνικές αφορούν όλα τα μήκη των κουπ, αναδεικνύοντας το φυσικό σχήμα των μαλλιών.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνηση, όσο αναφορά το μενού υπηρεσιών μας.

Be part of it!

Αν επιθυμείτε να συνεργαστείτε με το κομμωτήριό μας,
προσφέροντας την εμπειρία σας σε ένα καινοτόμο περιβάλλον εργασίας,
μη διστάσετε να στείλετε το βιογραφικό σας στο email [email protected].

Η οικογένεια του Sadhu Hair σας περιμένει!

Θέλεις να συμμετέχεις;

Η κοινότητα του Sadhu Hair διαρκώς μεγαλώνει και εσύ μπορείς να γίνεις μέρος της.

Ακολούθησέ μας σε facebookpinterest, instagram και youtube,
επικοινώνησε απευθείας μαζί μας και
οι ειδικοί του Sadhu Hair θα σου μεταφέρουν όλη τη γνώση της ομορφιάς.