ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

Netsu Design Blow Dry Cream 150ml

30,00

Out of stock

Κρέμα θερμοπροστασίας και διαμόρφωσης

Out of stock

EAN: 3474636876860 Κωδικός προϊόντος: 3474636876860 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Περιγραφή

Κρέμα διαμόρφωσης styling που αποτρέπει το φριζάρισμα και προσφέρει προστασία από τη θερμότητα για 9 ώρες έως και 232οC. Κατάλληλη για αναδιαμόρφωση στυλ ακόμα και μετά τη χρήση της με φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί για μέρες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το NETSU DESIGN BLOW DRY CREAM: Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά, στεγνώστε και έπειτα χρησιμοποιήστε το θερμικό εργαλείο styling για να διαμορφώσετε το σχήμα.

Επιπλέον πληροφορίες

Αποτέλεσμα

Θερμοπροστασία

ml

150

Τύπος Προϊόντος

Θερμοπροστατευτικό

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα