ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

Awa Volume Mousse 150ml

30,00

Out of stock

Αφρός για όγκο στα μήκη και τις άκρες

Out of stock

EAN: 3474636876815 Κωδικός προϊόντος: 3474636876815 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Περιγραφή

Αυτός ο αφρός προσφέρει πλούσιο όγκο από τη ρίζα έως τις άκρες, χωρίς να αφήνει υπολλείματα στα μαλλιά. Προσφέρει μεταξένιο φινίρισμα, απαλή αφή, μεσαίο κράτημα μεγάλης διάρκειας και φυσική λάμψη.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το AWA VOLUME HAIR MOUSSE: Κουνήστε καλά, εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά, ανασηκώστε τις ρίζες κατά τη διάρκεια του στεγνώματος ή στεγνώστε τα μαλλιά ανάποδα για να αυξηθεί ο όγκος.

Επιπλέον πληροφορίες

Αποτέλεσμα

Όγκος

ml

150

Τύπος Προϊόντος

Αφρός

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα