ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

Υubi Blonde Αnti-Brass Purple Balm 200ml

49,00

Out of stock

Μάσκα κατά των κίτρινων και πορτοκαλί τονων για ξανοιγμένα ή μαλλιά με ανταύγειες.

Out of stock

EAN: 3474636956012 Κωδικός προϊόντος: 3474636956012 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Περιγραφή

Εντατική θεραπεία με balm υφή & μωβ χρώμα, εμπλουτισμένη με ιαπωνική λευκή παιώνια και ιαπωνική ψυχρή χρωστική. Απομακρύνει τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους, για ένα ψυχρό ξανθό χρώμα μακράς διάρκειας. Θρέφει και λειαίνει την τρίχα και αποκαλύπτει τη φυσική λάμψη των μαλλιών.

Εφαρμόστε σε καθαρά, νωπά μαλλιά. Σε ξανοιγμένα μαλλιά: αφήστε να δράσει για 5 λεπτά. Σε ξανοιγμένα μαλλιά με ανταύγειες: αφήστε να δράσει για 3 λεπτά. Ξεβγάλτε καλά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως.

Επιπλέον πληροφορίες

Αποτέλεσμα

Κατά των κίτρινων τόνων

ml

200

Τύπος Προϊόντος

Μάσκα

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα