ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

Umou Hold Cream 100ml

30,00

Out of stock

Κρέμα σμίλευσης για δυνατό κράτημα

Out of stock

EAN: 3474636876877 Κωδικός προϊόντος: 3474636876877 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Περιγραφή

Κρέμα μαλλιών ιδανική για κοντά και μεσαίου μήκους μαλλιά. Προσφέρει δυνατό κράτημα, ενώ παράλληλα διατηρεί την απαότητά τους, χωρίς να τα βαραίνει αφήνοντας ματ φινίρισμα. Τέλειο φια γυαλιστερά και πειθαρχημένα looks καθώς και για χτενίσματα με φορά προς τα πίσω.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το UMOU HOLD HAIR CREAM: Γαλακτοματοποιήστε μικρή ποσότητα προϊόντος στα χέρια σας μέχρι να ζεσταθεί. Εφαρμόστε απαλά την κρέμα μαλλιών κατά μήκος σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Χτενίστε ή αφήστε να στεγνώσουν φυσικά.

Επιπλέον πληροφορίες

Αποτέλεσμα

Δυνατό Κράτημα

ml

100

Τύπος Προϊόντος

Κρέμα

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα