Το ουσιώδες μέσα από την τέχνη

Το ουσιώδες μέσα από την τέχνη

Ο Σταμάτης Καραΐσκος και η καλλιτεχνική ομάδα της “HAUTE COIFFURE GRECQUE”, αποδεικνύουν το λόγο που ανήκουν στην παγκόσμια ελίτ των κομμωτών, όντας άξιοι εκπρόσωποι της “HΑUTE COIFFURE FRANÇAISE” στην Ελλάδα, η οποία έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της υψηλής κομμωτικής, δημιουργώντας κάθε σεζόν (Άνοιξη-Καλοκαίρι & Φθινόπωρο-Χειμώνας) τις νέες τάσεις στον τομέα των μαλλιών.

Η καλλιτεχνική ομάδα της “HAUTE COIFFURE GRECQUE” έδωσε το παρόν και αυτόν τον Φεβρουάριο στην πόλη του φωτός, γέμισε ιδέες, εικόνες και έμπνευση και ήρθε στην Ελλάδα να μας παρουσιάσει όσα είδε και αποκόμισε. Αυτή τη φορά με μία εναλλακτική, απρόσμενη παρουσίαση στο “ΘΕΑΤΡΟ ΘΗΣΕΙΟΝ, ένα θέατρο για τις τέχνες”, ένα χώρο τόσο αναπάντεχο, όσο αναπάντεχη και ανατρεπτική είναι και η ίδια η μόδα.

Ο Σταμάτης Καραΐσκος, καλλιτεχνικός διευθυντής της “HAUTE COIFFURE GRECQUE”, με την άνεση που του προσφέρει η πολυετής εμπειρία και δράστηριοποίησή του στον χώρο της κομμωτικής, έστησε και παρουσίασε με την ομάδα της “HAUTE COIFFURE GRECQUE” αλλά και με την “εκ των ων ουκ άνευ” υποστήριξη της L’Oréal Professionnel, την κολεξιόν “essentiel” (που σημαίνει η ουσία, το ουσιώδες). Εκει είδαμε πρώτοι τις νέες τάσεις και προτάσεις στην κομμωτική, σε απευθείας μετάδοση από το Παρίσι: οι ανάλαφρες κουπ (κολεξιόν “essentiel” για την Άνοιξη-Καλοκαίρι ’17) είναι ο σύμμαχος της γυναίκας που θέλει να είναι στη μόδα, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και πάνω απ’όλα, την προσωπικότητά της.

Αυτή τη φορά -και παραφράζοντας τον αγαπημένο Σάιντ-Εξυπερύ- το ουσιώδες κατάφερε να γίνει ορατό από τα μάτια, με την βοήθεια της καλλιτεχνικής ομάδας της HAUTE COIFFURE.