ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

Tangle Teezer The Wet Detangler Lilac/Lilac

16,00

Out of stock

Η Tangle Teezer Wet Detangler είναι μια βούρτσα, ειδικά σχεδιασμένη για το ξεμπέρδεμα των βρεγμένων μαλλιών. Ιδανική για λεπτά και κανονικά μαλλιά.

Out of stock

EAN: 5060630049812 Κωδικός προϊόντος: 5060630049812 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Η Tangle Teezer Wet Detangler είναι μια βούρτσα, ειδικά σχεδιασμένη για το ξεμπέρδεμα των βρεγμένων μαλλιών. Ιδανική για λεπτά και κανονικά μαλλιά.

Βασισμένη στην two-tiered teeth τεχνολογία, ξεμπερδεύει τα μαλλιά και λύνει τους κόμπους, εύκολα και απαλά, χωρίς σπάει την τρίχα. Πρόκειται για τεχνολογία δύο επιπέδων, με πρόσθετη ελαστικότητα για βρεγμένα μαλλιά. Τα μακριά, εύκαμπτα δόντια ξεμπερδεύουν, αφαιρώντας τους κόμπους και μειώνοντας το σπάσιμο, ενώ τα κοντά δόντια προσφέρουν λείανση, κάνοντας τα μαλλιά λαμπερά, χωρίς φριζάρισμα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους χάρη στην εργονομική της λαβή αλλά και κατά την εφαρμογή μάσκας ή conditionner.

Αποτελεσματικότητα
80% λιγότεροι κόμποι
82% θα την συνιστούσαν σε έναν φίλο
97% πιο απαλή στο τριχωτό της κεφαλής

Επιπλέον πληροφορίες

Τύπος Προϊόντος

Βούρτσα

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα