ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

Sebastian Professional Twisted Curl Styling Cream 145ml

20,00

Out of stock

Κρέμα διαμόρφωσης για μπούκλες, με ανάλαφρη αίσθηση φυσικό αποτέλεσμα και ελαστικότητα.

Out of stock

EAN: 8005610429816 Κωδικός προϊόντος: 8005610429816 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Κρέμα διαμόρφωσης για μπούκλες, με ανάλαφρη αίσθηση φυσικό αποτέλεσμα και ελαστικότητα.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  • Καταπολεμά το καθημερινό φριζάρισμα και την ξηρότητα.
  • Δεν κολλάει.
  • Δεν σκληραίνει τα μαλλιά.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

  • Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά.
  • Χτενίστε με τα δάχτυλα.
  • Στεγνώστε με φυσικό τρόπο ή με φυσούνα.

SEBASTIAN PROFESSIONAL TWISTED

Το απόλυτο επαγγελματικό σύστημα περιποίησης με το μοναδικό σύμπλεγμα Flexi-Alg. Καλυψτε όλες τις ανάγκες των μαλλιών σας δίνοντας στις μπούκλες σας, ελαστικότητα, κίνηση, ενυδάτωση, διαμόρφωση, προστασία από το φριζάρισμα.

Επιπλέον πληροφορίες

Αποτέλεσμα

Κατά του φριζαρίσματος

ml

145

Τύπος Προϊόντος

Κρέμα

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα