ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

Sadhu Hair B-502 Brush

35,00

Out of stock

Η  Sadhu Hair Brush B-502 είναι  μια σύγχρονη βούρτσα φτιαγμένη από κορυφαία υλικά, ένα αντικείμενο του πόθου για κάθε γυναίκα που αποφασίζει να σεβαστεί τα μαλλιά της και να δώσει οριστική λύση σε ένα ζήτημα που προκύπτει καθημερινά.

Out of stock

Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Περιγραφή

Η  Sadhu Hair Brush B-502 είναι  μια σύγχρονη βούρτσα φτιαγμένη από κορυφαία υλικά, ένα αντικείμενο του πόθου για κάθε γυναίκα που αποφασίζει να σεβαστεί τα μαλλιά της και να δώσει οριστική λύση σε ένα ζήτημα που προκύπτει καθημερινά.

Η Sadhu Hair Brush B-502 είναι ένα premium,all-in-one, προϊόν: Είναι ευέλικτη και ανθεκτική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νωπά ή στεγνά μαλλιά, καθώς επίσης και σε extensions ή περούκες. Οι ιονικές, σε συνδυασμό με τις φυσικές τρίχες της βούρτσας, διαχωρίζουν τέλεια, τα μαλλιά, τα κρατούν με ελαστικότητα, αλλά σφιχτά, ώστε να ξεμπλέκονται με απαλότητα, επιτυγχάνοντας την δραστική καταπολέμηση της ψαλίδας. Χωρίζει τις άκρες, ελαχιστοποιεί την θραύση της τρίχας και αποτρέπει δραστικά τη δημιουργία ψαλίδας!
Οι 502 συνολικά ιονικές τρίχες, που καταπολεμούν το στατικό ηλεκτρισμό, δημιουργούν παράλληλα ένα anti-stress προϊόν που κάνει εξαιρετικό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα καλύτερη ανάπτυξη των μαλλιών και υγεία του τριχωτού της κεφαλής. Το επίσης σημαντικό βεβαίως είναι η τιμή της, που την κάνει ένα αληθινά value for money προϊόν, εάν αναλογιστεί κανείς όλη αυτή τη λίστα των χαρακτηριστικών του. Η Sadhu Hair Brush B-502 είναι το πρώτο από μια σειρά premium hair styling προϊόντων που αναμένονται στο μέλλον από το Sadhu Hair, με σκοπό να λύσουν απλά καθημερινά προβλήματα, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

Επιπλέον πληροφορίες

Αποτέλεσμα

Εύκολο Χτένισμα

Τύπος Προϊόντος

Βούρτσα

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα