ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ
Redken Frizz Dismiss Duo Set για Ατίθασα Μαλλιά (Shampoo 300ml & Condiioner 300ml) Original price was: 38,50€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 29,00€.
Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo 300ml and Acidic Bonding Concentrate Conditioner 300ml Original price was: 47,50€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 36,00€.

Redken Extreme Hair Strengthening Set για Ενδυνάμωση Ταλαιπωρημένων Μαλλιών (Shampoo 300ml, Conditioner 300ml)

Hot

40,00 Original price was: 40,00€.30,00Η τρέχουσα τιμή είναι: 30,00€.

Out of stock

Out of stock

Περιγραφή

1. Redken Extreme Hair Strengthening Shampoo 300ml

Καθαρίζει απαλά, ενδυναμώνει και επανορθώνει τα φθαρμένα μαλλιά και αποτρέπει το σπάσιμο της τρίχας. Εμπλουτισμένο με Πρωτεϊνη και 3% Σύμπλεγμα Ενδυνάμωσης, επαναφέρει τη δύναμη στην επιφάνεια της τρίχας, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει για πιο απαλά, πιο λαμπερά και πιο υγιή μαλλιά.

Εντατική επανόρθωση και ενδυνάμωση.
Επαναφορά της λάμψης.
Μείωση του σπασίματος της τρίχας.
Απαλός καθαρισμός.

2. Redken Extreme Hair Strengthening Conditioner 300ml

Περιποιείται τη ρίζα, τα μήκη και τις άκρες. Εμπλουτισμένο με Πρωτεϊνη και 4% Σύμπλεγμα Ενδυνάμωσης, ενδυναμώνει σε βάθος την τρίχα και εξισσοροπεί το pH. Περιποιήσου τα ταλαιπωρημένα σου μαλλιά με την ολοκληρωμένη σειρά Extreme.

Εντατική επανόρθωση και ενδυνάμωση.
Επαναφορά της λάμψης.
Μείωση του σπασίματος της τρίχας.

Επιπλέον πληροφορίες

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα