ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

REDKEN Color Extend Magnetics Μάσκα Επανόρθωσης Για Βαμμένα Μαλλιά 250ml

Hot

37,20 22,50

Out of stock

Η Redken Color Extend Mangetics Μάσκα προσφέρει βαθιά και πλούσια ενυδάτωση στα βαμμένα μαλλιά και εκτυφλωτική λάμψη που διατηρείται σε έως και 3 λουσίματα.

Out of stock

EAN: 3474636961023 Κωδικός προϊόντος: 3474636961023 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Η Redken Color Extend Mangetics Μάσκα προσφέρει βαθιά και πλούσια ενυδάτωση στα βαμμένα μαλλιά και εκτυφλωτική λάμψη που διατηρείται σε έως και 3 λουσίματα. Εμπλουτισμένη με Πρωτεϊνικό Σύμπλεγμα και με χαμηλό pH που συμβάλλει στη διατήρηση του χρώματος, περιποιείται τα βαμμένα μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες, με πλούσια ενυδάτωση και διατηρεί το χρώμα αναλλοίωτο για έως και 4 εβδομάδες*.

ΤΥΠΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ
-Βαμμένα Μαλλιά

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
– Ενδυνάμωση
– Απαλός καθαρισμός
– Προστασία χρώματος με εκτυφλωτική λάμψη
– Έως και 4 εβδομάδες διατήρηση του χρώματος και της λάμψης*
*Όταν χρησιμοποιείται με το Color Extend Magnetics Σαμπουάν και το Color Extend Magnetics Conditioner

Μετά το λούσιμο, εφαρμόστε τη μάσκα σε νωπά, καλά ταμποναρισμένα μαλλιά.
Αφήστε το προϊόν για 5 λεπτά .
Ξεβγάλτε πλήρως. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεβγάλτε αμέσως.
Ingridients: Aqua / WaterHydroxypropyl Starch PhosphateZinc GluconateQuaternium87Stearyl AlcoholAmodimethiconeBehentrimonium ChloridePropylene GlycolParfum / FragranceCaprylyl GlycolPhenoxyethanolCandelilla Cera / Candelilla WaxIsopropyl AlcoholTrideceth6Poly(Lin

Επιπλέον πληροφορίες

Αποτέλεσμα

Βαμμένα μαλλιά

ml

250

Τύπος Προϊόντος

Μάσκα

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα