Περιγραφή

Αποκτήστε το νέο συλλεκτικό pink ribbon bracelet με την υπογραφή του Dukas και ενισχύστε το ταξίδι της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού σε όλη την Ελλάδα.

Η Εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού της The Estée Lauder Companies συνεχίζεται και φέτος, με τη δημιουργία ενός ακόμα συλλεκτικού βραχιολιού, σχεδιασμένο από τον Δούκα Χατζηδούκα.

O Dukas φέτος δημιούργησε ένα «διπλό» βραχιόλι – κόσμημα, το οποίο έχει μια τρισδιάστατη κίνηση που σηματοδοτεί την αέναη συνέχιση της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού.

«Απόλυτη πηγή έμπνευσης για το ροζ βραχιόλι της Εκστρατείας, αποτελεί η εμβληματική Ροζ κορδέλα της Estée Lauder. Φέτος, επέλεξα να έχει μια τρισδιάστατη κίνηση έτσι ώστε να αγκαλιάζει απαλά το χέρι δημιουργώντας ένα «διπλό» βραχιόλι – κόσμημα. Η ροζ κορδέλα σατέν φινιρίσματος, πλαισιώνεται αρμονικά σε όλο της το μήκος από το μεταλλικό σώμα του βραχιολιού. Η μια άκρη της κορδέλας καταλήγει στο χαρακτηριστικό λογότυπο του Pink Ribbon και η άλλη με μια αέρινη κίνηση, σηματοδοτώντας την αέναη συνέχιση της εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.» Dukas

Η ελπίδα για θεραπεία μας ενώνει όλους!

Η The Estée Lauder Companies ενώνει τις δυνάμεις της με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. Κάθε αγορά Pink Ribbon Bracelet βοηθάει γυναίκες σε όλη την Ελλάδα να πραγματοποιήσουν μια δωρεάν εξέταση μαστογραφίας μέσω της κινητής μονάδας μαστογράφου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ELCompanies.com/BreastCancerCampaign, ακολουθήστε το @esteelaudercompanies στα Social Media και χρησιμοποιήστε το #TimeToEndBreastCancer.

Το Pink Ribbon Bracelet 2023 δε συμμετέχει σε καμία εμπορική ενέργεια.

Μήκος: 6,5cm
Περίμετρος:17cm
Φάρδος: 10mm
Εσωτερική διάμετρος: 5.2cm x 6.2cm

Επιπλέον πληροφορίες

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα