ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

Philip Martin’s Σαμπουάν Blu 200ml

Hot

20,40 18,50

Out of stock

Σαμπουάν που καταπολεμά το κιτρίνισμα
των μαλλιών

Out of stock

EAN: 8054726574187 Κωδικός προϊόντος: 8054726574187 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Σαμπουάν με θρεπτικά φυσικά συστατικά που απομακρύνει αποτελεσματικά τις κιτρινίλες και τις ανεπιθύμητες χρυσές αποχρώσεις που εμφανίζονται με το πέρασμα του χρόνου. Αφαιρεί τη θαμπάδα που έχει προκληθεί από το styling, τη ρύπανση και την αλκαλικότητα των μαλλιών. Ιδανικό σαμπουάν για τα λευκά, ξανθά και με ανοιχτόχρωμες ανταύγιες μαλλιά.

Επιπλέον πληροφορίες

Αποτέλεσμα

Κατά των κίτρινων τόνων

ml

200

Τύπος Προϊόντος

Σαμπουάν

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα