ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

Muroto Volume Mist 100ml

38,00

Out of stock

Spray που βοηθά στη διαμόρφωση κυματιστών μαλλιών. Παρέχει υφή και όγκο, διατηρώντας μια φυσική εμφάνιση.

Out of stock

EAN: 3474636758654 Κωδικός προϊόντος: 3474636758654 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Περιγραφή

Διαμόρφωση κυματιστών μαλλιών. Παρέχει υφή και όγκο, διατηρώντας μια φυσική εμφάνιση.

Ανακινήστε πριν από τη χρήση και ψεκάστε σε υγρά μαλλιά. Γυρίστε τα μαλλιά σας γύρω από τα δάχτυλά σας για να διαμορφώσετε τα κύματα. Αποφύγετε τον ψεκασμό στα μάτια ή στο ερεθισμένο δέρμα. Αμέσως ξεπλύνετε την επαφή με τα μάτια.
Ingridients: Εμπλουτισμένο με Depsea Water – ένα συστατικό που εξάγεται στα βάθη της ακτής του Ειρηνικού της Ιαπωνίας, το οποίο είναι πλούσιο σε ορυκτά.

Επιπλέον πληροφορίες

Αποτέλεσμα

Όγκος

ml

100

Τύπος Προϊόντος

Θερμοπροστατευτικό

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα