Περιγραφή

Σαμπουάν επανόρθωσης χωρίς θειικά άλατα για ταλαιπωρημένα μαλλιά.

[ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ – ΜΟΡΙΑΚΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ] Όταν τα μαλλιά έχουν υποστεί φθορά, η μοριακή δομή τους που αποτελείται από πεπτίδια διακυβεύεται. Τα μαλλιά γίνονται αδύναμα, με μεγάλη ελαστικότητα και με έλλειψη κίνησης. Αλλά Τα περισσότερα πεπτίδια είναι πολύ μεγάλα για να επανεισάγονται στο εσωτερικό της τρίχας, καθιστώντας τη φθορά σχεδόν μη αναστρέψιμη. Επιστημονική ανακάλυψη – Absolut Repair Molecular. Για πρώτη φορά, το τμήμα προηγμένης έρευνας της L’Oréal κατάφερε να αποσυνθέσει τα πεπτίδια, για να εισάγει τα συστατικά τους, τα αμινοξέα & τους πεπτιδικούς δεσμούς, ξεχωριστά στο εσωτερικό της τρίχας**. Μόλις εισέλθουν στο εσωτερικό τις τρίχας, αναμορφώνουν και αναδομούν τη μοριακή δομή των μαλλιών***. [Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ] Αυτό το Σαμπουάν, με πεπτιδικοί δεσμοί + 5 αμινοξέα, επανορθώνει τη μοριακή δομή των μαλλιών*. Τα μαλλιά είναι πιο δυνατά με πλούσια θρέψη, με βελτιωμένη ελαστικότητα, κίνηση*, και 86% απαλότητα* [ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΦΟΡΜΟΥΛΑ] Η υφή της απορροφάται αμέσως από το εσωτερικό της τρίχας και χαρίζει μοριακή επανόρθωση χωρίς να βαραίνει την τρίχα. [ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ] Για όλους τους τύπους ταλαιπωρημένων, βαμμένων, και φυσικών μαλλιών.

[ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ] Αυτή η σειρά έχει αναπτυχθεί από 3 ειδικούς σε θέματα επανόρθωσης:
– Adina Pignatare @adina_pignatare από τις ΗΠΑ: “Οι πελάτες μου δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι τα μαλλιά τους είχαν τέτοια κίνηση με υγιή όψη. Είναι εντυπωσιακό μια σειρά που στοχεύει στην επανόρθωση να έχει τέτοιο αποτέλεσμα.”
– Mike Julliard @loungecut από τη Γαλλία: “Δεν ομορφαίνουμε απλά τα μαλλιά, τους δίνουμε μια νέα δομή, μια νέα δύναμη και αποχαιρετούμε τα ταλαιπωρημένα μαλλιά”.
– Barbara Rabelo @barbararabelo_ από τη Βραζιλία: “Αυτή η σειρά παρέχει βαθιά επανόρθωση και αναδόμηση”. [ΖΗΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ABSOLUT REPAIR MOLECULAR ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΑΣ] Στην επόμενη επίσκεψή σας στο κομμωτήριο, ζητήστε από τον κομμωτή σας το πρωτόκολλο μοριακής επανορθωτικής περιποίησης μακράς διάρκειας**** με το Absolut Repair Molecular για να αποκτήσετε μοριακή επανόρθωση στα μαλλιά σας και να επανορθώσετε τη φθορά 2 χρόνων με μία χρήση*. Για πιο δυνατά μαλλιά, με επαναφορά της ελαστικότητας και της κίνησης*****.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

  • Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά μέχρι να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός.
  • Ξεβγάλτε καλά.
  • Για βέλτιστα αποτελέσματα ακολουθήστε με το Absolut Repair Serum που ξεβγάζεται και τη Leave-In Μάσκα.

Επιπλέον πληροφορίες

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα