Περιγραφή

Το L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Pre-Treatment Προετοιμασία Επανόρθωσης προσφέρει εσωτερική μοριακή επανόρθωση καθώς γεμίζει και ενδυναμώνει τη μοριακή δομή των μαλλιών. Εισχωρεί βαθιά και μεταμορφώνει άμεσα, όλους τους τύπους ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Προσφέροντας κάτι περισσότερο από επιφανειακή επανόρθωση, η Επαγγελματική Προετοιμασία μαλλιών είναι εμπλουτισμένη με 2% πεπτιδικούς δεσμούς + 5 αμινοξέα, αναδομώντας τη μοριακή δομή των μαλλιών με απόδοση μακράς διάρκειας ⁴. Επαναφέρει τη δύναμη, την ελαστικότητα & την κίνηση στα μαλλιά⁵.

ΒΑΘΙΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΗ

Εισχωρεί βαθιά το εσωτερικό της τρίχας για μοριακή επανόρθωση στα μαλλιά.

ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Τα μαλλιά μεταμορφώνονται άμεσα: ξεμπερδεύονται εξαιρετικά εύκολα και γεμίζουν με αποκαταστημένη απαλότητα της τρίχας⁶.

⁴Αναλυτικό τεστ, μετά την εφαρμογή της Προετοιμασίας + 5 Σαμπουάν. ⁵Τεστ σε καταναλωτές μετά από εφαρμογή της Προετοιμασίας, Σαμπουάν και Serum που ξεβγάζεται. ⁶Εργαστηριακό τεστ μετά από εφαρμογή της Προετοιμασίας, Σαμπουάν και Serum που ξεβγάζεται.

Οδηγίες Χρήσης:

  • Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά από τα μήκη έως τις άκρες.
  • Χρησιμοποιήστε 15 έως 20 δόσεις ανά πλευρά ανάλογα με το μήκος των μαλλιών.
  • Δουλέψτε σε όλο το μήκος έως τις άκρες για 1 έως 2 λεπτά.
  • Δεν ξεβγάζεται.
  • Στη συνέχεια, εφαρμόστε το Absolut Repair Molecular Σαμπουάν απευθείας από πάνω, ξεβγάλτε και ακολουθήστε με το Absolut Repair Molecular Serum που ξεβγάζεται. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεβγάλτε καλά.

Επιπλέον πληροφορίες

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα