Περιγραφή

Καθαρίζει απαλά και ενυδατώνει τα σγουρά και πολύ σγουρά μαλλιά.

Το Curl Expression Σαμπουάν για Βαθύ Καθαρισμό  είναι σχεδιασμένο να προσφέρει επαγγελματικό καθαρισμό στα σγουρά και πολύ σγουρά μαλλιά.
Απομακρύνει απαλά τους ρύπους και τα κατάλοιπα που συσσωρεύονται καθημερινά, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει τα μαλλιά χωρίς να τα καταπονεί και χωρίς να προκαλεί κνησμό.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:
Χρησιμοποιήστε το αν έχετε εφαρμόσει βαριά προϊόντα leave-in μετά το τελευταίο λούσιμο.
Ιδανικό για άφρο μαλλιά με εύκολη πρόσβαση στο τριχωτό, ειδικά μετά από προστατευτικά styling.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΟΦΕΛΗ:
Απομακρύνει τους ρύπους και τα κατάλοιπα που συσσωρεύονται καθημερινά.
Καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά τα σγουρά και άφρο μαλλιά προσφέροντάς τους ενυδάτωση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

  • Κάθε δεύτερη εβδομάδα, ξεκινήστε το πρόγραμμα περιποίησής σας με έναν βαθύ καθαρισμό που θα ενισχύσει τη διείσδυση της μάσκας και των προϊόντων leave-in στην τρίχα.
  • Απλώστε ομοιόμορφα σε βρεγμένα μαλλιά.
  • Γαλακτωματοποιήστε.
  • Ξεβγάλτε καλά.
  • Συνεχίστε με το Intense Moisturizing Cleansing Cream Shampoo.

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα