Καλοκαιρινό Hair Spa στο Sadhu Hair

Καλοκαιρινό Hair Spa στο Sadhu Hair

Εάν δεν είναι ο Ιούλιος ο καταλληλότερος μήνας να σου μιλήσω για εντατική φροντίδα και περιποίηση μαλλιών, τότε ποιός είναι;


Ίσως να σκέφτεσαι το Σεπτέμβριο, όταν όλοι επιστρέφουμε πια στις βάσεις μας αλλά μιας που δηλώνω υπέρμαχος της πρόληψης, αποφάσισα να ετοιμάσω αυτό το post εν μέσω διακοπών για να σου υπενθυμίσω πόσο σημαντικό είναι να φροντίζεις τα μαλλιά σου όλο το χρόνο και ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. 


Όταν δε βρίσκομαι στη βάση μου, ακολουθώ κάποια συγκεκριμένα βήματα για την περιποίηση των μαλλιών μου και μπορείς να τα διαβάσεις αναλυτικά εδώ. Για όλες τις υπόλοιπες φορές όμως που βρίσκομαι στη βάση μου, αφήνω το έργο αυτό στα χέρια των ειδικών. 


Έχω εδώ και καιρό βρει το αγαπημένο μου σημείο για τη φροντίδα των δικών μου, πολυταξιδεμένων μαλλιών και δηλώνω ιδιαιτέρως τυχερή που έχω δίπλα μου μία εκπληκτική ομάδα που κάθε φορά ασχολείται με τα μαλλιά μου σα να είναι τα καλύτερα του κόσμου (προς τα εκεί βαδίζω!). Ο Σταμάτης Καραϊσκος aka My Favorite Man on Planet Hair”  έχει κυριολεκτικά μεταμορφώσει τα μαλλιά μου, κάνοντάς με να αγαπήσω τη φάση του κομμωτηρίου – κάτι που δε σου κρύβω πως δεν ήταν από τις πρώτες μου αγάπες. Αυτό που έχει δημιουργήσει ο Σταμάτης στον Πειραιά είναι κάτι σαν role model, ένα κομμωτήριο-παράδειγμα που προσφέρει μία συνολική εμπειρία υπεροχής. Αυτός και η ομάδα του είναι αυτό που λέμε “The Keepers” – μία ομάδα που κρατάς για πάντα!  


Βρέθηκα στο Sadhu Hair πριν από λίγες μέρες για να ζήσω μία απόλυτα προσωποποιημένη εμπειρία από την Kérastase, μία εμπειρία Hair Spa που έδωσε στα μαλλιά μου ένα ισχυρό power boost για να αντιμετωπίσω τον ήλιο και τις θερμοκρασίες του Αυγούστου.


Έζησα την εμπειρία σε τρία στάδια. 

#1. ΔΙΑΓΝΩΣΗ


Η εμπειρία ξεκινήσε με τη διάγνωση των μαλλιών μου. Ο Δημήτρης Πέππας, ο Master Trainer της Kérastase, “φωτογάφισε” με την Diagnosis Camera τη σύσταση της τρίχας αλλά και την επιφάνεια του δέρματος στο κεφάλι μου, ανακαλύπτοντας έτσι τις προσωπικές μου ανάγκες. Μου εξήγησε πως παρόλο που τα μαλλιά μου αντιμετωπίζουν διαφορετικές κλιματικές αλλαγές κάθε μήνα, είναι ωστόσο σε καλό επίπεδο. Διάφορα σημεία όμως στο τριχωτό της κεφαλής ήταν λιγάκι ξηρά, κάτι που ίσως οφείλεται στη διαφορετική σύσταση του νερού που έχει κάθε ξενοδοχείο. Δε γίνεται αλλιώς, είμαι #travelgirl.


Το εκπληκτικό με αυτό το gadget είναι πως σου προτείνει απευθείας τα κατάλληλα προϊόντα αναλόγως με το δικό σου πρόβλημα, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί σωστά. Αυτό είναι το ένα κομμάτι της προσωποποιημένης εμπειρίας που ανέφερα πριν. 


Το άλλο κομμάτι προσφέρεται στο λουτήρα. 

2 4
3 3

#2. Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΗΡΑ 


Στο λουτήρα αισθάνεσαι τη μαγεία των προϊόντων να “γιατρεύει” τα μαλλιά σου. Δε θα μπορούσα να αφήσω εκτός τη θέα θάλασσα από τον πρώτο όροφο του Sadhu Hair, μία θέα που σε κάνει να νιώθεις πως πραγματικά κολυμπάς στη θάλασσα όσο τα μαλλιά σου απολαμβάνουν μία τέτοια περιποίηση. 


Εκτός από το καθιερωμένο λούσιμο, το Hair Spa είχε φυσικά και το αγαπημένο μου Fusio Dose , μία γρήγορη και άμεση θεραπεία που δίνει άμεση λάμψη, απαλότητα και αναδόμηση στα μαλλιά μου – και την επιλέγω κάθε φορά που επισκέπτομαι το Sadhu. Κάθε φορά επιλέγω το Fusio Dose που έχουν ανάγκη τα μαλλιά μου.


Αμέσως μετά το καλοκαίρι, έχω δώσει την υπόσχεση να ζήσω την Τελετουργία Chromatique, η οποία θα βοηθήσει να ανανεώνω και να ενισχύω το χρώμα των μαλλιών μου κάθε βδομάδα χωρίς να πρεπει να τα βάψω. Είναι ένα προϊόν που αναμιγνύεται με τη μάσκα μαλλιών και απογειώνει το χρώμα – αλλά κοίτα να δεις που θα πρέπει να έρχομαι και πάλι στο Σταμάτη για την περιποίηση αυτή! 

4 3
5 1
6 1
7 1

#3. TO HAIR STYLING 


Η εμπειρία ολοκληρώθηκε με το Σταμάτη, τον απόλυτο Hair Expert με τα μαγικά χέρια, ο οποίος ξέρει πόσο αγαπώ τα απλά πράγματα και κάθε φορά μου δίνει ένα υπέροχο, εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα – ακριβώς αυτό που ζητάω. Δεν είμαι κορίτσι που αγαπά τα πολλά προϊόντα στα μαλλιά, αντιθέτως τα προτιμώ ανάλαφρα και λαμπερά. Είμαι ξεκάθαρα κορίτσι Kérastase!


Νομίζω κορίτσια, πως με το Σταμάτη βαδίζουμε στο ίδιο μονοπάτι – και πόσο τέλειο είναι να βρεις τον κομμωτή που θα σε κάνει να το πεις αυτό, που θα ξέρει κάθε φορά τι είναι αυτό που σου πηγαίνει, να ξέρει τι είναι αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σου, να είναι ο προσωπικός guru των μαλλιών σου!

8 1
9
10
11

Location: Sadhu Hair
Products: Kérastase
Photos: Alexandros Kolokythas
Πηγή: www.maryhop.com