Δε βρέθηκαν προϊόντα στο καλάθι αγορών

Η L’ORÉAL στηρίζει την επερχόμενη εμβληματική έκθεση του μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με τίτλο “ΚΑΛΛΟΣ. Η Υπέρτατη Ομορφιά”.
Ο Σταμάτης Καραΐσκος, είχε την τιμή να παρευρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης θαυμάζοντας 300 εμβληματικές αρχαιότητες για την ομορφιά στην Αρχαία Ελλάδα και την ιδέα του Κάλλους.
Η έννοια του Κάλλους στην υπέρτατη διάστασή της, δεν είναι απλώς μια λέξη που σημαίνει ομορφιά, είναι ένα παγκόσμιο ιδανικό, που διασχίζει τον χρόνο, τις χώρες και τους πολιτισμούς. Αφοσιωμένη στην ομορφιά για πάνω από έναν αιώνα, η L’Oréal πάντα προσπαθεί να εξερευνήσει και να αναδείξει τη συμβολή διαφορετικών πολιτισμών στην ομορφιά.
Είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε αυτό το brand, καθώς τέτοιες ενέργειες αναβαθμίζουν και εξελίσσουν τον κλάδο της κομμωτικής, αποτελώντας αδιαμφισβήτητα πολύτιμη πηγή πολιτισμικής, ιστορικής, επιστημονικής και αισθητικής γνώσης.