Περιγραφή

BAIN STEMFREE 250ml – Σαμπουάν για Πύκνωση Μαλλιών. Σαμπουάν για πύκνωση μαλλιών σχεδιασμένο για να επαναφέρει την πυκνότητα, τον όγκο και τη ζωντάνια στα αραιωμένα μαλλιά. Αναδεικνύει πιο πυκνά και πιο πλούσια μαλλιά. CURE FEMME 12x6ml – Θεραπεία Κατά της Αραίωσης. Αυτό το πρόγραμμα περιποίησης για αύξηση της πυκνότητας και του όγκου των μαλλιών τονώνει τη δραστηριότητα των θυλάκων της τρίχας ώστε να επαναφέρει στα μαλλιά την πυκνότητά τους.

BAIN STEMFREE 250ml- Σαμπουάν για Πύκνωση Μαλλιών: Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά, δημιουργήστε αφρό, κάντε απαλό μασάζ και ξεβγάλατε. CURE FEMME 12x6ml – Θεραπεία Κατά της Αραίωσης: Εφαρμόστε καθημερινά 1 αμπούλα σε στεγνά ή ελαφρώς βρεγμένα μαλλιά για διάστημα 3 μηνών, πρωί και βράδυ. 1. Αφαιρέστε και απομακρύνετε το καπάκι της αμπούλας. Προσαρμόστε το απλικατέρ σε μορφή χτένας. 2. Πιέστε το επάνω μέρος της αμπούλας και εφαρμόστε τη θεραπεία στο τριχωτό της κεφαλής. 3. Δημιουργήστε χωρίσματα στα μαλλιά σας με τη χτένα και εφαρμόστε ανάλογα με τη φορά που συνήθως χτενίζετε τα μαλλιά σας. 4. Χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων σας και κάνοντας ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, εφαρμόστε την τελετουργία κατά μήκος των μαλλιών.

Επιπλέον πληροφορίες

Αποτέλεσμα

Αραίωση

Τύπος Προϊόντος

Θεραπεία, Σαμπουάν

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα