ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

Ghd Pick Me Up Root Lift Spray 120ml

27,00

Out of stock

Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, το pick me up περιέχει ghd Heat Protection System για την προστασία των μαλλιών από τη θερμότητα του styling.

Out of stock

EAN: 5060760614348 Κωδικός προϊόντος: 5060760614348 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, το pick me up περιέχει ghd Heat Protection System για την προστασία των μαλλιών από τη θερμότητα του styling.

Ιδανικό για:
Nα δίνετε όγκο στις ρίζες και σώμα σε λεπτά και αδύναμα μαλλιά, να δημιουργείτε μια σταθερή βάση για το styling από τις ρίζες και να χαρίζετε ζωντάνια σε χτενίσματα που έχουν χάσει τον όγκο και τη συνοχή τους.

Οδηγίες χρήσης:
Mε στεγνά μαλλιά, ψεκάστε 1-2 φορές το προϊόν κάτω από κάθε τούφα, όσο
το δυνατόν πιο κοντά στη ρίζα, και στη συνέχεια στεγνώστε με σεσουάρ ghd. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης σε στεγνά μαλλιά για γρήγορη αύξηση του όγκου.

Συμβουλή για τέλειο styling:
για να δώσετε γρήγορα όγκο και υφή στα στεγνά μαλλιά, ψεκάστε το προϊόν στις ρίζες με το κεφάλι προς τα κάτω.

Επιπλέον πληροφορίες

Αποτέλεσμα

Όγκος

ml

120

Τύπος Προϊόντος

Θερμοπροστατευτικό

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα