ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

Ghd Oracle Styler

240,00

Out of stock

GHD ORACLE το εργαλείο που προσφέρει απεριόριστες επιλογές για μπούκλες. Το νέο αυτό εργαλείο διαθέτει την επαναστατική κατοχυρωμένη τεχνολογία curl-zone που σας επιτρέπει να δημιουργείτε μπούκλες πιο εύκολα από ποτέ. Συνδυάζει τον μοναδικό σχεδιασμό σε σχήμα U, τη δύναμη της θερμότητας στο styling και την τεχνολογία απότομης πτώσης της θερμοκρασίας για άμεσο φιξάρισμα.

Out of stock

Περιγραφή

Μετά από έρευνες διάρκειας έξι ετών και 675.000 ώρες δοκιμών, η GHD ανέπτυξε το ghd Oracle:
το εργαλείο που προσφέρει απεριόριστες επιλογές για μπούκλες. Το νέο αυτό εργαλείο διαθέτει την επαναστατική κατοχυρωμένη τεχνολογία curl-zone που σας επιτρέπει να δημιουργείτε μπούκλες πιο εύκολα από ποτέ. Συνδυάζει τον μοναδικό σχεδιασμό σε σχήμα U, τη δύναμη της θερμότητας στο styling και την τεχνολογία απότομης πτώσης της θερμοκρασίας για άμεσο φιξάρισμα.

Συνδυάζοντας αυτόν τον μοναδικό σχεδιασμό σε σχήμα U, με τέσσερις διαφορετικές κεραμικές πλάκες, τη δύναμη της θερμότητας στο styling και την τεχνολογία απότομης πτώσης της θερμοκρασίας για άμεσο φιξάρισμα, σας επιτρέπει να δημιουργείτε αναρίθμητα χτενίσματα με μπούκλες, με μία μόνο κίνηση.

Τα μαλλιά περνούν αρχικά από τη ζώνη θερμότητας, η οποία διαθέτει μοναδικό σχήμα U, διαμορφωμένο από 4 διαφορετικές κεραμικές πλάκες που θερμαίνουν τα μαλλιά στην ιδανική θερμοκρασία για styling -185ºC- . Τα μαλλιά γλιστρούν αβίαστα στη ζώνη θερμότητας, που διαμορφώνει την μπούκλα.

Καθώς τα μαλλιά βγαίνουν από τη ζώνη θερμότητας σε σχήμα U, εισέρχονται στην cool zone, η οποία προκαλεί πτώση της θερμοκρασίας στα μαλλιά κατά 100 βαθμούς για να φιξάρει και να σταθεροποιήσει την μπούκλα. Άμεση πτώση της θερμοκρασίας = αποτέλεσμα που διαρκεί. Ακόμη, χάρη στη cool zone, μπορείτε να αγγίζετε το εργαλείο με ασφάλεια χωρίς τον κίνδυνο της θερμότητας και μπορείτε να το τοποθετήσετε απευθείας στις ρίζες για πιο άνετη εμπειρία styling.

Από χαλαρούς, ανέμελους κυματισμούς έως ομοιόμορφες μπούκλες, το ghd oracle δημιουργεί το στυλ που επιθυμείτε με μία μόνο κίνηση. Υποδεχθείτε την επανάσταση στα εργαλεία για μπούκλες.

Το προϊόν περιλαμβάνει & προστατευτικό κάλυμμα για τις πλάκες
Τεχνολογία curl-zone: ένα πρωτοποριακό στέλεχος σε σχήμα U, με 4 κεραμικές πλάκες, για δημιουργία μπούκλας με ένα μόνο πέρασμα.

Cool zone: με τεχνολογία απότομης πτώσης της θερμοκρασίας. Άμεση πτώση της θερμοκρασίας = αποτέλεσμα που διαρκεί.

Αυτόματη λειτουργία αναμονής (sleep mode) για απενεργοποίηση του εργαλείου μετά από 30 λεπτά αδράνειας, για ξέγνοιαστη χρήση
Περιστρεφόμενο καλώδιο μήκους 2,7m για άνετο styling
Ιδανική θερμοκρασία για styling 185ºC

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
2 χρόνια εγγύηση από τον κατασκευαστή.
H εγγύηση ισχύει με την απόδειξη αγοράς. Για την ισχύ της εγγύησης το προϊόν δεν πρέπει να ανοιχτεί, να είναι εμφανής το data code του προϊόντος επάνω στο καλώδιο και στην συσκευή.
Με την αγορά του προϊόντος σας παρέχουμε δωρεάν συμβουλευτική στο κομμωτήριο μας από την εκπαιδευμένη μας ομάδα
Η αποστολή στην Κύπρο και UK δεν επιτρέπεται για τα ηλεκτρικά εργαλεία λόγω διαφορετικού βύσματος.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος0,150 kg
Αποτέλεσμα

Τέλειες μπούκλες

Τύπος Προϊόντος

Εργαλεία

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

video

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα