ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

GHD Max Professional Wide Plate Styler

Hot

273,80 218,00

Out of stock

Επαγγελματικό styler ghd με πλάκες αυξημένου πλάτους για ίσια και μεταξένια μαλλιά στον μισό χρόνο* σας παρουσιάζουμε το νέο ghd max – το επαγγελματικό μας styler με dual-zone technology και πλάκες με πλάτος αυξημένο κατά 70% για ίσια και μεταξένια μαλλιά στον μισό χρόνο, χωρίς να υποβάλλονται τα μαλλιά σε ακραίες θερμοκρασίες.

Out of stock

Περιγραφή

Επαγγελματικό styler ghd με πλάκες αυξημένου πλάτους για ίσια και μεταξένια μαλλιά στον μισό χρόνο* σας παρουσιάζουμε το νέο ghd max – το επαγγελματικό μας styler με dual-zone technology και πλάκες με πλάτος αυξημένο κατά 70% για ίσια και μεταξένια μαλλιά στον μισό χρόνο, χωρίς να υποβάλλονται τα μαλλιά σε ακραίες θερμοκρασίες.

Οι μεγάλες πλάκες των 42 mm διαθέτουν δύο αισθητήρες θερμότητας νέας γενιάς για ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας. Το νέο styler ghd max είναι ιδανικό για να χτενίζει μακριά, φουντωτά και σγουρά μαλλιά στον μισό χρόνο*. Διατηρώντας την ιδανική θερμοκρασία styling των 185°C από τις ρίζες ως τις άκρες για ιδανικό styling που δεν καταστρέφει τα μαλλιά, το νέο ghd max εγγυάται επαγγελματικές επιδόσεις για να δημιουργείς γρήγορα και εύκολα look με απίστευτα αποτελέσματα.

Το νέο ghd max έχει μελετηθεί για να μεταφέρει αποτελεσματικά τη θερμότητα από τις πλάκες στα μαλλιά, να τα κάνει κατά 80% πιο λαμπερά και να μειώνει το έως και 3 φορές το φριζάρισμα για ένα finish κομμωτηρίου και μεγάλης διάρκειας. Χάρη στις ειδικά διαμορφωμένες και στρογγυλεμένες πλάκες, το ghd max γλιστράει εύκολα στα μαλλιά για να δημιουργείς look με ίσια μαλλιά και φυσικούς κυματισμούς. Με χρόνο θέρμανσης 30 δευτερολέπτων και αυτόματη λειτουργία sleep mode που διασφαλίζει το σβήσιμο του styler μετά από 30 λεπτά αδράνειας, μπορείς να δημιουργείς χτενίσματα γρήγορα και με ασφάλεια, ακόμη και σε φουντωτά μαλλιά.

Δημιούργησε ένα look με ίσια και λαμπερά μαλλιά μεγάλης διάρκειας σε ίσια, φουντωτά ή σγουρά μαλλιά με το νέο styler ghd max.

Dual-zone technology: ιδανικός έλεγχος της θερμοκρασίας styling στους 185°C και στις δύο πλάκες που διασφαλίζει finish με ίσια και μεταξένια μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες, ακόμη και στα πιο ατίθασα μαλλιά, χωρίς να υποβάλλονται σε ακραίες θερμοκρασίες.

Κεραμικές περιστρεφόμενες πλάκες με αυξημένο πλάτος: με επένδυση ultra gloss, για ένα stile με τέλεια λάμψη και χωρίς κόπο

Λεπτό design με στρογγυλεμένες πλάκες: για να πετυχαίνεις γρήγορα και εύκολα ένα styling με ίσια ή κυματιστά μαλλιά χωρίς κόπο

Ιδανική θερμοκρασία styling στους 185°C: οι μεγαλύτερες θερμοκρασίες καταστρέφουν τα μαλλιά, ενώ οι χαμηλότερες έχουν κατώτερα αποτελέσματα διάρκειας του styling

Διαστάσεις πλακών: 90 x 42 mm

Παγκοσμίως συμβατή τάση για να έχεις πάντα τις καλύτερες επιδόσεις, όπου και αν βρίσκεσαι

Περιστρεφόμενο καλώδιο 2,7m

Λειτουργία sleep mode: αυτόματο σβήσιμο του styler μετά από 30 λεπτά αδράνειας

Χρόνος θέρμανσης 30 δευτερόλεπτα

Το προϊόν συνοδεύεται από 2 έτη επίσημη εγγύηση της αντιπροσωπείας. Η εγγύηση ισχύει με την απόδειξη αγοράς.
Για την ισχύ της εγγύησης το προϊόν δεν πρέπει να ανοιχτεί από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό της GHD και να είναι εμφανής το data code του προϊόντος επάνω στο καλώδιο και την συσκευή.
Η αποστολή στην Κύπρο και UK δεν επιτρέπεται για τα ηλεκτρικά εργαλεία λόγω διαφορετικού βύσματος.
για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο https://www.ghdhair.com
Αυθεντικότητα: Το e-shop είναι πιστοποιημένο από την ghd αντιπροσωπεία Ελλάδος και ανήκει στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος0.200 kg
Αποτέλεσμα

Ίσιωμα μαλλιών

Τύπος Προϊόντος

Εργαλεία

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.