ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

Περιγραφή

Παρέχει ένα αόρατο εμπόδιο κατά της καθημερινής φθοράς από την θερμότητα σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Περιέχοντας το μοναδικό ghd Heat Protection System, αυτό το σπρέι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επίστρωση μαζί με άλλα προϊόντα styling για να επιτύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ιδανικό για προστασία κατά της θερμότητας από το σεσουάρ, τις συσκευές styler και το ψαλίδι ενώ δίνει στα μαλλιά ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Οδηγίες Χρήσης:
Ψεκάστε από τη ρίζα προς τις άκρες (περίπου 6-8 ψεκασμούς για μεσαία προς μακριά μαλλιά).
Χτενίστε για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν εφαρμόζεται ομοιόμορφα πριν χρησιμοποιήσετε το σεσουάρ ή τη συσκευή styler.

Styling tip:
Εφαρμόστε πρώτα το Heat Protection Spray εάν το χρησιμοποιείτε μαζί με άλλα προϊόντα styling.

Επιπλέον πληροφορίες

Αποτέλεσμα

Θερμοπροστασία

ml

120

Τύπος Προϊόντος

Σπρέυ

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα