ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

GHD Glide

180,00

Out of stock

GHD Glide θερμαινόμενη βούρτσα λείανσης.
Η πρώτη επαγγελματική θερμαινόμενη βούρτσα για styling της ghd τιθασεύει και λειαίνει τα στεγνά μαλλιά, για γρήγορο styling χωρίς κόπο. Η κεραμική τεχνολογία και ο ιονιστής τιθασεύουν τα μαλλιά και περιορίζουν το φριζάρισμα.

Out of stock

Περιγραφή

GHD Glide θερμαινόμενη βούρτσα λείανσης.
Η πρώτη επαγγελματική θερμαινόμενη βούρτσα για styling της ghd τιθασεύει και λειαίνει τα στεγνά μαλλιά, για γρήγορο styling χωρίς κόπο. Η κεραμική τεχνολογία και ο ιονιστής τιθασεύουν τα μαλλιά και περιορίζουν το φριζάρισμα. Η θερμαινόμενη βούρτσα διατηρεί τη βέλτιστη θερμοκρασία για styling των 185 ºC, για μαλλιά που φαίνονται εγγυημένα πιο υγιή. Ο συνδυασμός δοντιών υψηλής πυκνότητας σε μικρότερο και μεγαλύτερο μήκος επιτρέπει το styling σε μεγάλες τούφες μαλλιών για λεία όψη με ελάχιστα περάσματα. Κατάλληλη για styling σε κοντά, μεσαίου μήκους και μακριά μαλλιά.

Υγιές styling: η βέλτιστη θερμοκρασία για styling των 185 ºC ελαχιστοποιεί την καταστροφή και το σπάσιμο της τρίχας.
Ιδανικό για το styling της επόμενης ημέρας.
Πρόσθετα χαρακτηριστικά:
Αυτόματη λειτουργία αναμονής έπειτα από 60 λεπτά αδράνειας, καλώδιο μήκους 2,7 μέτρων.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
2 χρόνια εγγύηση από τον κατασκευαστή.
H εγγύηση ισχύει με την απόδειξη αγοράς.
Για την ισχύ της εγγύησης το προϊόν δεν πρέπει να ανοιχτεί, να είναι εμφανής το data code του προϊόντος επάνω στο καλώδιο και στην συσκευή.

Με την αγορά του προϊόντος σας παρέχουμε δωρεάν συμβουλευτική στο κομμωτήριο μας από την εκπαιδευμένη μας ομάδα

Η αποστολή στην Κύπρο και UK δεν επιτρέπεται για τα ηλεκτρικά εργαλεία λόγω διαφορετικού βύσματος.

 

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος0,100 kg
Αποτέλεσμα

Ίσιωμα μαλλιών, Λάμψη

Τύπος Προϊόντος

Εργαλεία

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

video

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα