ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

Davines This Is An Invisible Ξηρό Σαμπουάν Γενικής Χρήσης για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 250ml

30,50

Out of stock

Out of stock

Περιγραφή

Αναζωογονεί τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής χωρίς υπολείμματα. Αφήνει τα μαλλιά με απαλό φυσικό φινίρισμα. Απορροφά τα υπερβολικά έλαια προάγοντας ένα αποτέλεσμα όγκου, ικανό να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των μαλλιών. 95,5% βιοδιασπώμενων συστατικών. Συσκευασία με ουδέτερο CO2.

Οφέλη

Αναζωογονεί τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής χωρίς υπολείμματα;
Αφήνει τα μαλλιά με ένα απαλό φυσικό τελείωμα;
Απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα ενισχύοντας το εφέ του όγκου, ικανό να παρατείνει τη διάρκεια ενός στεγνώματος.

Τρόπος χρήσης

Ανακινήστε καλά. Κρατήστε το σε απόσταση 20 εκ. από το κεφάλι και ψεκάστε στο τριχωτό της κεφαλής και στη ρίζα τμηματικά. Κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής ή βουρτσίστε ανάμεσα για να κατανέμετε πλήρως το προϊόν ανάμεσα στα μαλλιά.

Επιπλέον πληροφορίες

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα