Περιγραφή

Ξεκλειδώστε την ποίηση για όμορφα θρεπτικά και ελαστικά μαλλιά με το Limited Edition Davines The Resilient & The Poetic Holiday Set. Αυτή η αποκλειστική συλλογή περιλαμβάνει το πολυτελές Oi Shampoo, το πολυτελές Oi Conditioner και το ευέλικτο Oi Oil, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη και λύση περιποιήσης για τη διατήρηση ακαταμάχητα απαλών, λαμπερών και ελαστικών μαλλιών.

Oi Shampoo (250ml): Αγκαλιάστε τη χλιδή του Oi Shampoo, σχολαστικά σχεδιασμένο για να καθαρίζει και να θρέφει τα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα ακαταμάχητα απαλά, λαμπερά και απαλά αρωματικά.

Oi Conditioner (250ml): Συνεχίστε τη μεταμόρφωση των μαλλιών σας με το Oi Conditioner, που έχει σχεδιαστεί για να εμποτίζει τις τα μαλλία σας με εξαιρετική απαλότητα και λάμψη, ενώ παρέχει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες και ζημιές.

Oi Oil (135ml): Απολαύστε τα ευέλικτα οφέλη του Oi Oil, μιας πολυτελούς φόρμουλας που ενισχύει τη φυσική ελαστικότητα των μαλλιών σας, παρέχοντας εξαιρετική απαλότητα, λάμψη και ευκολία διαχείρισης, ενώ προστατεύει από το φριζάρισμα και τις σχισμένες άκρες.

Βελτιώστε τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας με το σετ διακοπών περιορισμένης έκδοσης Davines The Resilient & The Poetic και βυθιστείτε στην ποιητική ομορφιά των θρεπτικών και ελαστικών μαλλιών που αντανακλά την αταλάντευτη δέσμευσή σας για αυτοφροντίδα και τέρψη.

Επιπλέον πληροφορίες

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα