Περιγραφή

Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών και δέρματος, το σετ Davines The Honest & The Sensible περιλαμβάνει συνδιασμό αγαπημένων από τη σειρά με πλούσιο αντιοξειδοτικό έλαιο Roucou που προστατεύει τα μαλλιά και το δέρμα απο τη UV  ακτινοβολία και τις βλάβες της ρύπανσης και αφήνει τα μαλλία και το δέρμα σας, ενυδατωμένα απαλά και όμορφα.

Περιλαμβάνει:

Κρέμα χεριών OI: 75 ml

OI Shampoo: 280 ml

OI Body Wash:280ml

Επιπλέον πληροφορίες

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα