Περιγραφή

Παρουσιάζοντας το σετ Περιορισμένης Έκδοσης Davines The Affectionate and The Peacemaker Set: Nourishment and Harmony for Your Tresses

Ανακαλύψτε την τέλεια αρμονία για τα μαλλιά σας με το Limited Edition Davines The Affectionate και The Peacemaker Set. Αυτή η αποκλειστική συλλογή περιλαμβάνει το θρεπτικό σαμπουάν Nounou, το αναπληρωτικό Nounou Conditioner και το μεταμορφωτικό Liquid Spell, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη και πολυτελή λύση για τη διατήρηση όμορφα υγιών και αναζωογονημένων κλειδαριών.

Nounou Shampoo (250ml): Αγκαλιάστε τη θρεπτική δύναμη του Nounou Shampoo, ειδικά σχεδιασμένο για να καθαρίζει απαλά και να επανορθώνει τα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα να αισθάνονται ενδυναμωμένα, ενυδατωμένα και ακαταμάχητα απαλά στην αφή.

Nounou Conditioner (250ml): Συνεχίστε τη μεταμόρφωση των μαλλιών σας με το Nounou Conditioner, που έχει σχεδιαστεί για να θρέφει και να ξεμπερδεύει σε βάθος τις κλειδαριές σας, παρέχοντας απαραίτητη υγρασία και αποκαθιστώντας τη φυσική ζωντάνια και λάμψη.

Liquid Spell (125ml): Απελευθερώστε τα μεταμορφωτικά οφέλη του Liquid Spell, ενός φίλτρου για τα μαλλιά που ενισχύει και προστατεύει τα μαλλιά σας, εμποτίζοντας τα με μια νέα ζωντάνια και ελαστικότητα, ενώ ενισχύει τη συνολική διαχειρισιμότητα και λάμψη.

Αναβαθμίστε τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας με το σετ Davines The Affectionate και The PeaceMaker περιορισμένης έκδοσης και βυθιστείτε στη στοργική αγκαλιά των όμορφα θρεπτικά και αρμονικά ισορροπημένα μαλλιά.60,00

Επιπλέον πληροφορίες

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα