ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

Color Lustre Thermomilk – Θερμοπροστατευτικό Γαλάκτωμα για Βαμμένα μαλλιά 150ML

23,30

Out of stock

Το Shu Uemura Art of Hair Luster Color Thermo-Milk είναι ένα γαλάλτωμα που διατηρεί το χρώμα των μαλλιών. Προστατεύει και θρέφει τα μαλλιά από τα επιβλαβή χτενίσματα. Δίνει στα μαλλιά ένα ζωντανό αποτέλεσμα και εμποδίζει το ξεθώριασμα.

Out of stock

EAN: 3474630648210 Κωδικός προϊόντος: 3474630648210 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Περιγραφή

Ανάλαφρο γαλάκτωμα που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, για βαμμένα μαλλιά. Εμπλουτισμένο με λιπίδια που διευκολύνουν αμέσως το στέγνωμα με το πιστολάκι.

Διευκολύνει αμέσως το στέγνωμα με το πιστολάκι. Εφαρμόστε στα μήκη και τις άκρες, αφού στεγνώσετε τα μαλλιά με πετσέτα και πριν από το styling με συσκευές που χρησιμοποιούν θερμότητα. Μη ξεπλύνετε.

Επιπλέον πληροφορίες

Αποτέλεσμα

Βαμμένα μαλλιά

ml

150

Τύπος Προϊόντος

Θερμοπροστατευτικό

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα