ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

Bundle Force Architecte-Μέθοδος περιποίησης για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά

Hot

97,00 Original price was: 97,00€.73,00Current price is: 73,00€.

Out of stock

Αποτελείται από τους κωδικούς Bain Force Architecte, Masque Force Architecte, Ciment Thermique

Out of stock

Κωδικός προϊόντος: 3474 Κατηγορίες: , , , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Μέθοδος περιποίησης για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά που αποτελείται από το Bain Force Architecte (σαμπουάν αναδόμησης της τρίχας), τη Masque Force Architecte (μάσκα επανόρθωσης μαλλιών), και το Ciment Thermique (θερμοπροστατευτικό γαλάκτωμα μαλλιών).

1.Bain Force Architecte.Σαμπουάν Αναδόμησης της Τρίχας . Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά, δημιουργήστε αφρό, κάντε απαλό μασάζ και ξεβγάλτε. 2.Masque Force Architecte.Εφαρμόστε στα μαλλιά αφού τα λούσετε και τα σκουπίσετε με μια πετσέτα. Κάντε μασάζ στα μήκη και στις άκρες. Αφήστε να δράσει για 5 λεπτά. Δημιουργήστε σαπουνάδα και ξεβγάλτε καλά. 3.Ciment Thermique.Θερμοπροστατευτικό Γαλάκτωμα Μαλλιών .Εφαρμόστε στα μαλλιά αφού τα λούσετε και τα σκουπίσετε με μια πετσέτα. Κάντε μασάζ στα μήκη και στις άκρες. Αφήστε να δράσει για 5 λεπτά. Δημιουργήστε σαπουνάδα και ξεβγάλτε καλά.

Σημείωση: Μπορείτε να αγοράσετε μέχρι 5 τεμάχια από αυτό το προϊόν.

Επιπλέον πληροφορίες

Αποτέλεσμα

Αναδόμηση

Τύπος Προϊόντος

Κρέμα, Μάσκα, Σαμπουάν

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα