ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ
Bundle Therapsite-Μέθοδος περιποίησης για εξασθενημένα μαλλιά Original price was: 113,00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 86,00€.

Bundle Blond Absolu-Μέθοδος περιποίησης για Καραμελέ Ξανθό

Hot

91,00 Original price was: 91,00€.69,00Η τρέχουσα τιμή είναι: 69,00€.

Out of stock

Αποτελείται από τους κωδικούς Blond Bain Lumiere, Blond Cicaflash, Blond Cicaplasme

Out of stock

Κωδικός προϊόντος: 3578 Κατηγορίες: , , , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Μέθοδος περιποίησης για το καραμελέ ξανθό που αποτελείται από το Blond Bain Lumiere (ενυδατικό Σαμπουάν για φωτεινό χρώμα), το Blond Cicaflash (θεραπεία βαθιάς ενδυνάμωσης) και το Blond Cicaplasme (επανορθωτικός θερμοπροστατευτικός ορός).

1.Blond Bain Lumiere. Ενυδατικό Σαμπουάν για Φωτεινό Χρώμα. Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά. Κάντε αφρό, ξεβγάλτε, επαναλάβετε. 2.Blond Cicaflash. Θεραπεία Βαθιάς Ενδυνάμωσης. Εφαρμόστε σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά, στα μήκη & τις άκρες. Για αναδόμηση & φινίρισμα. Χρήση πρωί & βράδυ: προσφέρει ομοιομορφία & προστασία κατά τη διάρκεια της μέρας, επανορθώνει κατά τη διάρκεια της νύχτας & και προετοιμάζει τα μαλλιά για το πρωινό styling. 3.Blond Cicaplasme. Επανορθωτικός Θερμοπροστατευτικός Ορός. Εφαρμόστε σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά, στα μήκη & τις άκρες. Για αναδόμηση & φινίρισμα. Χρήση πρωί & βράδυ: προσφέρει ομοιομορφία & προστασία κατά τη διάρκεια της μέρας, επανορθώνει κατά τη διάρκεια της νύχτας & και προετοιμάζει τα μαλλιά για το πρωινό styling.

Σημείωση: Μπορείτε να αγοράσετε μέχρι 5 τεμάχια από αυτό το προϊόν.

Επιπλέον πληροφορίες

Αποτέλεσμα

Ενυδάτωση, Επανόρθωση

Τύπος Προϊόντος

Κρέμα, Μαλακτικό, Σαμπουάν

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα