ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

Bundle Blond Absolu Cicaextreme-Μέθοδος περιποίησης για Λαμπερό Ξανθό

115,00

Out of stock

Αποτελείται από τους κωδικούς Blond Absolu Bain Cicaextreme, Masque Cicaextreme, Huile Cicaextreme και Cicanuit.

Out of stock

Κωδικός προϊόντος: 8523 Κατηγορίες: , , , , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Εφαρμόστε το Bain Cicaextreme σε νωπά μαλλιά. Προσθέστε νερό για να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. Ξεβγάλτε και επαναλάβετε. 2. Προχωρήστε με την εφαρμογή της Masque Cicaextreme σε νωπά μαλλιά. Αφήστε για 5 λεπτά. Ξεβγάλτε. 3. Αφού ταμπονάρετε καλά τα μαλλιά, εφαρμόστε 1-2 δόσεις του Huile Cicaextreme σε νωπά μαλλιά και προσωρήστε στο styling. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο καθημερινό φορμάρισμα, εφαρμόζοντας 1 δόση σε στεγνά μαλλιά στα μήκη και στις άκρες. 4. Πριν πέσετε για ύπνο εφαρμόστε 2-4 δόσεις του ορού Cicanuit (ανάλογα με το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών) στα μήκη και στις άκρες σε στεγνά μαλλιά. Μπορείτε να εφαρμόσετε τον ορό και σε νωπά μαλλιά, αφού τα έχετε στεγνώσει με μια πετσέτα. Προχωρήστε στο styling της επιλογής σας. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Σημείωση: Μπορείτε να αγοράσετε μέχρι 5 τεμάχια από αυτό το προϊόν.

Επιπλέον πληροφορίες

Αποτέλεσμα

Επανόρθωση, Θρέψη

Τύπος Προϊόντος

Έλαιο, Μάσκα, Ορός, Σαμπουάν

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα