Περιγραφή

Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil Shampoo 60ml

Σαμπουάν που ενυδατώνει και χαρίζει μεταξένια απαλότητα σε κάθε τύπο ξηρών μαλλιών.

Το αγαπημένο Βumble and bumble Hairdresser’s Invisible Oil Shampoo αποτελεί ένα σαμπουάν που ενυδατώνει και χαρίζει μεταξένια απαλότητα σε κάθε τύπο ξηρών μαλλιών.

Λειαίνει, ξεμπερδεύει και περιορίζει το φριζάρισμα χάρη στο ανάλαφρο μείγμα 6 ελαίων που εξαφανίζεται στα μαλλιά. Παράλληλα προστατεύει από τη θερμότητα του styling και προλαμβάνει το σπάσιμο.

Sulfate Free, κατάλληλο για μαλλιά με κερατίνη με υπέροχο φρουτένιο άρωμα.

 

Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil Conditioner 60ml

Conditioner που ενυδατώνει και χαρίζει μεταξένια απαλότητα σε κάθε τύπο ξηρών μαλλιών.

 

Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil Heat UV Protective Primer 250ml

Primer που χαρίζει απαλότητα σε κάθε τύπο ξηρών μαλλιών.

Το Βumble and bumble Hairdresser’s Invisible Oil Primer αποτελεί τo απόλυτο Primer που χαρίζει απαλότητα σε κάθε τύπο ξηρών μαλλιών.

Εμπλουτισμένο με το απαλό σαν πέπλο μείγμα 6 ελαίων, εξαφανίζεται στα μαλλιά για να τα λειάνει, να δαμάσει το φριζάρισμα και να τα προστατέψει από τη θερμότητα του styling, αλλά και τις ακτίνες του ήλιου (φίλτρα UV).

Εφαρμόστε το σε νωπά μαλλιά πριν το χτένισμα με θερμότητα ή στην παραλία για προστασία και ξεμπέρδεμα.

Sulfate Free, κατάλληλο για μαλλιά με κερατίνη με υπέροχο φρουτένιο άρωμα.

Επιπλέον πληροφορίες

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα