ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

Aveda Pramasana Scalp Concentrate 75ml

Hot

39,00 31,20

Out of stock

Εξισορροπεί τα επίπεδα λιπαρότητας για να διατηρεί την καθαριότητα του τριχωτού της κεφαλής από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.

Out of stock

EAN: 018084977132 Κωδικός προϊόντος: 018084977132 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Εξισορροπεί τα επίπεδα λιπαρότητας για να διατηρεί την καθαριότητα του τριχωτού της κεφαλής από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.
Διεισδύει στα επιφανειακά στρώματα του τριχωτού της κεφαλής για να θρέψει και να ενισχύσει το φυσικό προστατευτικό φραγμό του τριχωτού της κεφαλής, προστατεύοντας το τριχωτό της κεφαλής από τη ρύπανση και τις ελεύθερες ρίζες. Με αποκλειστικό μείγμα συστατικών που βοηθά στην ισορροπία, την προστασία του τριχωτού της κεφαλής, ώστε να αποτελεί μία καθαρή, υγιής βάση για το τριχωτό της κεφαλής.
Αφήνει στο τριχωτό αίσθηση φρεσκάδας, απαλότητας και άνεσης όλη μέρα •Περιέχει ένα αποκλειστικό μείγμα συστατικών που βοηθάει στην ισορροπία, την προστασία και τη ενίσχυση του φυσικού φραγμού του τριχωτού της κεφαλής ώστε να δημιουργηθεί ένα καθαρό, υγιές θεμέλιο για τα μαλλιά. Όταν χρησιμοποιείται με το pramāsana purifying.

Επιπλέον πληροφορίες

Αποτέλεσμα

Λιπαρότητα

ml

75

Τύπος Προϊόντος

Ορός

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα