ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ

Περιγραφή

Επαγγελματική ξύλινη βούρτσα με συλλεκτικό σχέδιο για να δημιουργείτε λείο, απαλό χτένισμα και να διευκολύνει το ίσιωμα. Ειδικά σχεδιασμένη για να ξεμπερδεύει τα μαλλιά, με μακριά δόντια που διεγείρουν το τριχωτό κάνοντας μασάζ αλλά και την εφαρμογή θεραπειών σε στεγνά ή νωπά μαλλιά. Μειώνει την καταπόνηση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής κατά το στέγνωμα με σεσουάρ και το styling για να προστατεύουν και να περιποιούνται τα μαλλιά.

Η limited – edition Aveda mini paddle brush βούρτσα είναι σχεδιασμένη ώστε να λειαίνει και ξεμπερδεύει τα μαλλιά. Βουρτσίστε κάθετα, για να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά και οριζόντια για να τα λειάνετε.

Επιπλέον πληροφορίες

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών στην διεύθυνση η οποία δηλώνεται στην παραγγελία. Στην εξαιρετική περίπτωση μη συμμόρφωσης της Εταιρείας SADHU HAIR με αυτό τον όρο εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο α. 4 Ν 2251/1994 (Νόμος Προστασίας Καταναλωτή).

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€ για όλη την Ελλάδα, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή των προϊόντων με αντικαταβολή μετρητοίς, τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή ανάλογα με την περιοχή που μένετε.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€.

Είδατε πρόσφατα